Oikos Express

Mitä?

Oikos Express on Jumalan kutsu seikkailuun oman elämäntehtävän, jumalasuhteen, opetuslapseuden ja armolahjojen löytämiseen. Se on syventymistä Raamattuun hyvien mentoreiden kanssa ja mahdollisuus merkityksellisten valintojen tekemiseen. Se on mielenkiintoisella ja elämänmakuisella tavalla toteutettu yhteinen matka Jeesuksen ja hyvien ystävien seurassa. 

Suomen Adventtikirkko järjestää kuukauden mittaisen opetuslapseuskoulun ja se on avoin kaikille nuorille aikuisille*. Koulutus varustaa sinua opetuslapsen matkallasi ja tarjoaa myös hyvän perustan heti syyskuun alussa Vantaalla alkavaa Oikos 365 lähetysvuotta varten (18+). Tästä voi tulla elämäsi paras kuukausi Jeesuksen kanssa! Uskallatko kokeilla?

* Vuoden 2021 aikana 17–vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat nuoret aikuiset. Alle 18–vuotiaat tarvitsevat osallistumista varten huoltajan kirjallisen suostumuksen.

Missä?

Toivonlinna, Toivonlinnantie 630, 21500 Piikkiö, Kaarina.

Opetuslapseuskouluun sisältyy viikon mittainen IMPACT lähetysmatka Lohjalla.

Milloin?

Alkaa 28.6.2021 ja päättyy 25.7.2021.

Miten opetus tapahtuu ja ketkä toimivat opettajina?

Opetus tapahtuu aihealueittain akateemisesti pätevien ja kokeneiden kirkon työntekijöiden sekä ryhmän nuorten ja innostavien ohjaajien toimesta. Opetuslapseuskoulun koulutusvastaavana toimii pastori ja valmentaja Atte Helminen.

Minkälainen on opetussuunnitelma?

Oppiminen tapahtuu yhteisöllisesti leirimäisissä olosuhteissa, itseopiskeluna sekä soveltuvina käytännön harjoituksina. Opiskelu on innostavaa, vaihtelevaa ja osittain ryhmän itsensä suunnittelema.

Mitä koulutus maksaa?

Koulutuksen sponsoroitu kokonaishinta on 290 € sisältäen opetuksen, materiaalit, majoituksen ja ateriat neljän viikon ajaksi.

Miten pääsen mukaan?

Alla olevasta linkistä pääset täyttämään ja lähettämään hakemuksesi Oikos Expressiin. Vielä on tilaa, liity ihmeessä mukaan!

OIkos Express hakulomake. Lomake on täytettävä kerralla. Tähdellä merkityt kysymykset ovat pakollisia.

Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti pian hakemuksen lähettämisen jälkeen. Valituiksi tulleet varaavat paikkansa maksamalla koulutuksen 20.6 mennessä: Suomen Adventtikirkko, FI54 8000 1770 3036 27. Viestikenttään ”oma nimi ja Oikos”.

Kaikki hakemuksessa annetut tiedot käsitellään luottamuksellisina. Suomen Adventtikirkon tietosuojaseloste.

Sinulla ei tarvitse olla tyhjentäviä vastauksia kaikkiin kysymyksiin. Vastaa silti parhaasi mukaan, sillä mielellämme opimme tuntemaan sinua. Kysymyksissä esiintyviä asioita työstämme myös opetuslapseuskoulun aikana.

Lisätietoja voi kysyä koulutusvastaavalta: Atte Helminen, atte.helminen@adventtikirkko.fi, 040 553 8879 tai vastaavalta ohjaajalta: Mikael Takamaa, 040 674 8639.

Nuorten aikuisten kuukausi Jeesuksen kanssa. Tervetuloa!

  ◄ Etusivulle

 

Linda: 050 499 0070
Mikael: 040 674 8639
Jetro: 044 975 2720

info@oikos.fi

Metsätähdentie 7 B
01350 Vantaa