Oikos Express

Mitä? 

Oikos Express on Jumalan kutsu seikkailuun oman elämäntehtävän, jumalasuhteen, opetuslapseuden ja armolahjojen löytämiseen. Se on syventymistä Raamattuun hyvien mentoreiden kanssa ja mahdollisuus merkityksellisten valintojen tekemiseen. Se on mielenkiintoisella ja elämänmakuisella tavalla toteutettu yhteinen matka Jeesuksen ja hyvien ystävien seurassa. 

Suomen Adventtikirkko järjestää kuukauden mittaisen miniopetuslapseuskoulun ja se on avoin kaikille nuorille aikuisille*. Koulutus varustaa sinua opetuslapsen matkallasi ja tarjoaa myös hyvän perustan heti syyskuun alussa alkavaa Oikos 365 lähetysvuotta varten (18+). Tästä voi tulla elämäsi paras kuukausi Jeesuksen kanssa! Uskallatko kokeilla?

* Vuoden aikana 17–vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat nuoret aikuiset. Alle 18–vuotiaat tarvitsevat osallistumista varten huoltajan kirjallisen suostumuksen.

Missä

Toivonlinna, Toivonlinnantie 630, 21500 Piikkiö, Kaarina.

Miniopetuslapseuskouluun sisältyy viikon mittainen IMPACT lähetysmatka Kauhajoella.

Milloin

Alkaa 13.7.2020 ja päättyy 11.8.2020.

Miten opetus tapahtuu ja ketkä toimivat opettajina

Opetus tapahtuu aihealueittain akateemisesti pätevien ja kokeneiden kirkon työntekijöiden sekä ryhmän kahden nuoren ja innostavan ohjaajan, Mikael Takamaan ja Liisa Nykäsen, toimesta. Mikael ja Liisa ovat ryhmän kanssa koko opiskelun ajan. Opetuslapseuskoulun koulutusvastaavana ja valmentajana toimii Atte Helminen.

Minkälainen on opetussuunnitelma

Oppiminen tapahtuu yhteisöllisesti leirimäisissä olosuhteissa, itseopiskeluna sekä soveltuvina käytännön harjoituksina. Opiskelu on innostavaa, vaihtelevaa ja osittain ryhmän itsensä suunnittelema.

Mitä koulutus maksaa

Koulutuksen sponsoroitu kokonaishinta on 250 € sisältäen opetuksen, materiaalit, majoituksen ja ateriat.

Miten pääsen mukaan

Alla olevasta linkistä pääset täyttämään ja lähettämään hakemuksesi Oikos Expressiin. Hakemukset 22.6. mennessä. Hakemuksen käsittelemiseksi tarvitset lisäksi suosituksen yhdeltä henkilöltä seurakunnastasi. Suosittelija käyttää tätä linkkiä suosituslomakkeeseen.

Valituille ilmoitetaan 26.6. mennessä. Valituiksi tulleet varaavat paikkansa maksamalla koulutuksen 1.7. mennessä: Suomen Adventtikirkko, FI54 8000 1770 3036 27. Viestikenttään ”oma nimi ja Oikos”.

Kaikki hakemuksessa annetut tiedot käsitellään luottamuksellisina. Suomen Adventtikirkon tietosuojaseloste.

Sinulla ei tarvitse olla tyhjentäviä vastauksia kaikkiin kysymyksiin. Vastaa silti parhaasi mukaan, sillä mielellämme opimme tuntemaan sinua. Kysymyksissä esiintyviä asioita työstämme myös miniopetuslapseuskoulun aikana.

Lomake on täytettävä kerralla. Tähdellä merkityt kysymykset ovat pakollisia.

Lisätietoja voi kysyä koulutusvastaavalta atte.helminen@adventtikirkko.fi, 040 553 8879 tai suoraan ohjaajilta; Mikael 040 674 8639, Liisa 050 540 2389.

Nuorten aikuisten kuukausi Jeesuksen kanssa. Tervetuloa!

  ◄ Etusivulle

 

Tiina: 050 407 4466
Mikael: 040 674 8639
info@oikos.fi

Metsätähdentie 7 B
01350 Vantaa