Koulutusta ja tukea pienryhmävetäjille

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus päästä mukaan pienryhmävetäjille suunnattuun koulutukseen. Aloitamme viikoittaisen koulutuksen ensimmäisillä tapaamisilla jo tammikuun lopulla (mukaan pääsee myöhemminkin), jotta pääsemme alkuun ennen keskiviikkoisten Navetassa tapahtuu -tilaisuuksien alkamista. Jos olet kiinnostunut saamaan vinkkejä ja ideoita, kuinka perustaa oma pienryhmä esimerkiksi kotiisi tai seurakuntaan, niin otathan yhteyttä. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta pienryhmän vetämisestä.

Toiminta on suunniteltu hyvin yksinkertaiseksi ja helpoksi, teekuppi ja muutama hyvä kysymys riittää. Tarjoamme Raamatun lisäksi lisämateriaalia mikäli tarpeen. Opimme yhdessä pienryhmän perusteista, tuemme toinen toistamme ja jaamme kokemuksia pienryhmävetäjien välillä ympäri Suomen. Yhteiset viikoittaiset Zoom-tapaamiset kestävät keväälle saakka.

Tarkempi aikataulu sähköpostissa sen jälkeen kun ilmoittaudut minulle. Lisätietoja ja ilmoittautumiset valtakunnalliselle OIKOS-pienryhmäkoordinaattorille:

Tiina Keronen
tiina.keronen@oikos.fi
050 407 4466

  ◄ Etusivulle

 

Linda: 050 499 0070
Mikael: 040 674 8639
Jetro: 044 975 2720

info@oikos.fi

Metsätähdentie 7 B
01350 Vantaa