Oikos 365

Mitä?

Oikos 365 on vuoden kestävä lähetyskoulu ja lähetysmatka Suomessa. Oikos 365 on osa kansainvälisen adventtikirkon maailmanlaajuista nuorisotyön One Year in Mission (OYiM) -aloitetta, jonka tarkoituksena on antaa nuorille aikuisille (18+) mahdollisuus korottaa Jeesusta maailman kaupungeissa. Kaupunkievankeliointi on olennainen osa lähetystyötä ajassamme. Evankeliumi on ainoa todellinen vastalääke yksinäisyydelle, köyhyydelle, sairauksille, rikoksille, päihteille ja rasismille.

Oikos 365:n tavoitteena on tarjota tiimille nuoria aikuisia mahdollisuus lähetystyöhön Suomessa sekä perustaa kotikirkko tai uusi seurakunta yhdelle paikkakunnalla. Läheteille Oikos 365 on mahdollisuus kasvaa Jumalan lapsena. Se on elämää muuttava lähetysvuosi sisältäen Raamatun opetusta ja evankeliointikoulutusta sekä ihmisten kohtaamista, sosiaalista palvelutyötä ja evankeliointia käytännössä.

Missä?

Pääkaupunkiseudulla.

Milloin?

Alkaa 1.9.2020 ja päättyy 31.8.2021.

Keitä mukana?

Oikos 365:een muodostetaan ryhmä nuorista aikuisista. Ryhmän muodostaminen vaatii vähintään kolme lähettiä. Lähettien mukana ryhmässä toimivat ohjaajina Tiina Keronen ja Mikael Takamaa. Ryhmää valmentavat Atte Helminen ja Sakari Vehkavuori.

Mitä tehdään?

Lähetysvuosi muotoutuu ryhmän yhdessä tekemän toimintasuunnitelman ympärille. Vuosi sisältää Raamatun ja evankelioinnin opiskelua, evankelioivan toiminnan ja sosiaalisen palvelutyön suunnittelua sekä toteuttamista tavoitteena kohdata ihmisiä, luoda suhteita, rakentaa luottamusta ja kertoa evankeliumia.

Mitä lähetysvuosi maksaa?

Lähetysvuoden ajan lähetit saavat majoituksen, ruuat ja liikkumisen kohdealueella. Jokainen lähetti vastaa henkilökohtaisesti omista henkilökohtaisista kuluistaan sekä omista matkoistaan kohdealueelle ja sieltä pois.

Miten pääsen mukaan?

Alla olevasta linkistä pääset täyttämään ja lähettämään hakemuksen Oikos 365:een. Lähetysvuoteen haetaan 31.7. mennessä. Hakemuksen käsittelemiseksi tarvitset lisäksi suositukset kahdelta henkilöltä seurakunnastasi. Suosittelijat käyttävät tätä linkkiä suosituslomakkeeseen.

Valituille ilmoitetaan 5.8. mennessä. Valituiksi tulleet ilmoittavat paikan vastaanottamisesta 10.8. mennessä.

Kaikki hakemuksessa annetut tiedot käsitellään luottamuksellisina. Suomen Adventtikirkon tietosuojaseloste.

Sinulla ei tarvitse olla tyhjentäviä vastauksia kaikkiin kysymyksiin. Vastaa silti parhaasi mukaan, sillä mielellämme opimme tuntemaan sinua. Kysymyksissä esiintyviä asioita työstämme myös lähetysvuoden aikana.

Lomake on täytettävä kerralla. Tähdellä merkityt kysymykset ovat pakollisia.Lisätietoja voi kysyä atte.helminen@adventtikirkko.fi / 040 553 8879 tai suoraan ohjaajilta: Tiina 050 407 4466, Mikael 040 674 8639.

Nuorten aikuisten lähetysvuosi yhdessä. Lähde mukaan seikkailuun!

Haluatko pysyä kärryillä tälle sivulle tulevista muutoksista? Liity listalle, niin saat sähköpostia, kun lisäämme tietoa tälle sivulle.